Terug naar B&B

Omgeving

Het centrum van Maldegem situeert zich op wandelafstand en heeft op zich al een gezellige uitgaansbuurt met tal van café’tjes waar je terrasjes kan doen en er ook een grote keuze om iets te gaan eten. Voor de sportievelingen is er ook een heel groot nieuw sportcomplex met een looppiste, voetbalvelden, tennisvelden, ..

In het Sint-Anna Park en aangelegen Bos van Maldegem kan je rustig wandelen en genieten. Aanpalend aan dit park is er nog een verzorgd en mooi zwembad.

Bekijk de foto’s voor meer toeristische locaties en / of bezienswaardigheden bij ons in de buurt. Dankzij de ideale ligging en vlotte bereikbaarheid hoeft u nooit lang in de auto te zitten om deze te bezoeken.

  • Damme - Damse vaart Damme - Damse vaart Verken het idyllische Damme, ontdek één van de belangrijkste steden in de vlaamse geschiedenis of bezoek één van de vele boekenwinkels. Damme, voor elk wat wils.
  • Knokke - Strand Knokke - Strand Knokke is dan weer een badstad , het wordt wel eens het Monaco van de Belgische kust genoemd. Hier vindt je vooral dure winkels (ook op zondag) en exclusieve villa’s. De absolute topper is het brede, fijne zandstrand; met tal van terrasjes, restaurantjes...
  • Knokke - Winkelstad Knokke - Winkelstad Verder is er in Knokke ook een heel mooi natuurreservaat met vlindertuin‘Het zwin’. Een echte aanrader in Knokke is het internationaal vuurwerkfestival in de zomermaanden. Hier worden de pijlen afgeschoten aan het strand van Duinbergen (Knokke). Er is hier ook een heel mooi golf-en tennisterrein en een cinema.
  • Sluis - Winkelstad Sluis - Winkelstad In Sluis kan je gezellig winkelen (ook op zondag), een terrasje doen of lekker tafelen in de de talrijke restaurantjes, waaronder ook het bekende ‘Oude Sluis’ van Sergio Herman. Ook hier kan je genieten van de historische bezienswaardigheden die Sluis te bieden heeft
  • Maldegem - Stoomtrein centrum Maldegem - Stoomtrein centrum Een aanrader in Maldegem is het stoomcentrum die de grootste collectie stoomlocomotieven van Vlaanderen bezit. In het stoomdepot maakt u kennis met alle facetten van het stoomtijdperk (stoomlocomotieven, een fabrieksmachine, een brandweerspuit, een locomobiel...)
  • Meetjeslandse - Krekengebied Meetjeslandse - Krekengebied Hou je van de natuur en /of van fietsen? Ontdek de talrijke kreken die destijds uitgegraven zijn voor de turfwinning. Ontdek waarom ze dit 'meetjesland' noemen en kom tot rust...
  • Brugge - Die Schone Brugge - Die Schone Wie houdt er niet van Brugge, het Venetië van het Noorden...de mooie romantische stad heeft tal van redenen om te bezoeken. Doe een rondrit in de Koets of maak een vaartocht op het binnenwater en je waant je zo terug in de Middeleeuwen.